غذاهاي اصلی

طرز تهیه خوراک عدس اسپایسی با سیر و اسفناج

این خوراک گیاهی تند و سرشار از ویتامین را همراه با نان تازه میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • عدس: 200 گرم
  • برگ بو: 2 عدد
  • اسفناج: 120 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • سرکه بالزامیک: 6 قاشق غذاخوری
  • آب سبزی‌جات:‌ 2 پیمانه
  • پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

• ابتدا عدس را به مدت 4- 3 ساعت یا طی مدت شب درون آب ریخته و خیس کنید.

• درون قابلمه‌ای مقداری آب همراه با کمی نمک ریخته و عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه کرده و آن‌ها را نیم‌پز کنید.

• در این میان که عدس پخته می‌شود،‌ سبزی‌جات را شسته، سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.

• پیاز‌های خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزی‌جات و عدس را درون قابلمه‌ای ریخته و آن‌ها را روی حرارت زیاد جوش آورده سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.

• پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزی‌جات درون قابلمه بخار شود.

• در این زمان اسفناج را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.

• غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه میل کنید.

شهره فرجی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن