خانه > آشپزخونه من > طبخ غذا > آش و سوپ > طرز تهیه سوپ بروکلی به سبک ایرلندی

طرز تهیه سوپ بروکلی به سبک ایرلندی



 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

برای خوشمزه تر شدن این سوپ، آن را با پنیر رنده شده میل کنید.

مواد لازم برای 6 نفر:

زمان تهیه: 45 دقیقه

  • آب مرغ: سه پیمانه
  • پیاز متوسط: ‌2 عدد
  • کلم بروکلی : نیم کیلوگرم
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • برگ بو: یک عدد
  • دو حبه سیر کوچک
  • کره: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • آرد: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل در حد لازم
  • شیر: مقداری برای نرم و یکدست شدن آرد

پیاز را خرد کرده و آب مرغ را آماده کنید.

• قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده وآب مرغ، پیاز، بروکلی، برگ بو، آویشن و حبه‌های سیر را به آن اضافه کنید.

• سوپ را روی حرارت متوسط بگذارید جوش آید سپس حرارت را کم کرده و 10 دقیقه دیگر نیز آن را حرارت دهید.

• کره را درون قابلمه کوچکی ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

• به مخلوط آرد و کره، تا حدی که نرم و یکدست شود مقداری شیر اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید.

• برگ بو را از درون مخلوط آب مرغ بیرون آورده و سوپ را با همزن به صورت پوره درآورید.

• مخلوط شیر و آرد را به آرامی با سوپ مخلوط کنید.

• سوپ را روی حرارت ملایم قرار داده تا خوب داغ شود.

شهره فرجی[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

پاسخ دهید