آشپزخونه من

طرز تهیه چند غذا با خمیر یوفکا

5040_948
بورک سلطنتی با گردو
مواد لازم:
خمیر یوفکا  1بسته ، کره یا روغن  2 قاشق سوپخوری ، پیاز  1عدد بزرگ ،جعفری ساطور شده  نصف پیمانه،مغز گردو خرد شده  1 پیمانه ،گوشت چرخ کرده 250 گرم،زرده تخم مرغ 1عدد ،کنجد سفید به میزان لازم،نمک و فلفل به میزان لازم ،برای سس بین خمیرها ماست 1 فنجان ،روغن مایع 1 فنجان
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده با گوشت مخلوط و در روغن تفت می دهیم.بعد جعفری و گردو خردشده را اضافه می کنیم و روغن اضافی مواد را می گیریم.سینی فر را چرب نموده سه لایه خمیر یوفکا در سینی پهن می کنیم.فراموش نشود بین لایه ها را با مخلوط ماست و روغن مایع آغشته کنیم.بعد از لایه سوم مخلوط گوشتی را روی خمیر پهن کرده و دوباره سه لایه دیگر خمیر پهن می کنیم.روی آخرین لایه زرده تخم مرغ و کنجد می پاشیم و به شکل لوزی برش داده و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم می گذاریم تا پخته و طلایی شود.به جای مواد گوشتی می توان از اسفناج بخارپز شده و پنیر استفاده کرد.
توجه:حرارت فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت زمان پخت 25 دقیقه

 

بورک گل
مواد لازم:
خمیر یوفکا 3 ورق ،سیب زمینی 1عدد بزرگ،پنیر پیتزا به میزان لازم ،روغن مایع سرخ کردنی،نمک و فلفل  به میزان لازم
طرز تهیه:
تعداد سه ورق خمیر یوفکا را روی هم گذاشته و با قالب گرد قالب زنی می کنیم و کنار می گذاریم.سیب زمینی را آب پز کرده و رنده می کنیم بعد نمک و فلفل به آن اضافه و با هم مخلوط می کنیم بعد خمیر یوفکا را که قالب زدیم روی هر ورق قالب زده شده از مواد به اندازه فندق روی خمیر گذاشته و ورق دیگر را روی آن گذاشته و این کار را سه بار تکرار می کنیم و با انگشت اشاره روی خمیر فشار می دهیم تا خمیرها به هم بچسبند و به شکل گل در بیایند و بعد آنها را درون روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

بورک حلزونی
مواد لازم:
خمیر یوفکا 1 بسته ، سینه مرغ 1عدد ، فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط،گردو خرد شده به میزان لازم ،قارچ ورقه شده 250 گرم ،پنیر پیتزا به میزان لازم ،زرده تخم مرغ 2عدد،زرشک و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را شسته و آب پز می کنیم.فلفل دلمه ای را خرد کرده و قارچ ورقه شده را تفت می دهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم .بعد از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم هر ورق خمیر یوفکا را نصف کرده روی میز پهن می کنیم و مواد آماده شده را روی خمیر پخش می کنیم و خمیر را با دقت لوله می کنیم.بعد خمیر لوله شده را به شکل حلزون فرم می دهیم و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کنجد تزیین کرده و در دورن فری که قبلا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم بعد از 25 دقیقه غذا آماده سرو کردن است.

 

بورک سیگارتی
مواد لازم:
خمیر یوفکا 1بسته،گوشت چرخ کرده 300 گرم،پیاز 1عدد بزرگ ،پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم،قارچ 100 گرم،رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری،زرده تخم مرغ 1عدد،کنجد سیاه و نمک و فلفل به میزان لازم ، برای سس بین خمیرها ماست 1 فنجان ،روغن مایع 1 فنجان
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده همراه با گوشت در روغن تفت می دهیم.قارچ را تفت داده نمکو فلفل و رب را اضافه کرده در پایان پنیرپیتزا را نیز اضافه می کنیم.یک عدد خمیر یوفکا را گرد لرش داده و آنرا به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم مانند برش پیتزا روی هر یک از مثلث ها مخلوط روغن مایع و ماست با فرچه زده و مواد را روی قاعده مثلث می گذاریم.از دو طرف خمیر به داخل تا کرده و به شکل استوانه تا نوک مثلث لوله می کنیم.
روی استوانه ها زرده تخم مرغ زده و کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فری که قبلا روشن کرده ایم می گذاریم تا پخته و طلایی شود.به جای مواد گوشتی می توان از سوسیس و کالباس یا سیب زمینی پخته شده استفاده کرد.
توجه:حرارت فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت زمان پخت 20 دقیقه

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن