خانه > آشپزخونه من > شيريني پزي > نان > طرز پخت نان تست فرانسوي

طرز پخت نان تست فرانسوي



نان تست فرانسوی را به عنوان صبحانه‌ای کامل همراه با چای میل کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

  • تخم‌مرغ بزرگ: ‌یک عدد
  • شیر: 4/1 پیمانه
  • نان تست ضخیم: 4 عدد
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری (برای بهتر پخش شدن
    روی نان، در مایکروویو، کمی گرم شود)
  • کره:‌ یک قاشق غذاخوری
  • روغن سبزی‌جات: یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • وانیل: 4/1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، وانیل، بیکینگ پودر،نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.

• درون یک تابه بزرگ، کره و ‌روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

• برش‌های نان را درون مخلوط تخم‌مرغ فرو برید تا کاملا به مخلوط آغشته شوند.

• هر دو طرف برش‌های نان را درون روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.

• روی نان ها، عسل بمالید و همراه با چای به عنوان صبحانه‌ای کامل میل کنید.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

همچنین ببینید

طرز پخت نان سالمون (Salmon bread)

+-   [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” …

پاسخ دهید