آشپزخونه من

غذا های مخصوص شب کریسمس..

طرز تهیه غذا های لذیذ شب خاص کرسیمس با طعم متفاوت

خوراک خوشمزه کریسمس: بیف با خردل و پسته و آب به

این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.

مواد لازم:

215 گرم مغز پسته
1 فنجان جعفری تازه، خرد شده
70 گرم (1 فنجان) خمیر نان
2 قاشق غذاخوری خردل
2 عدد تخم مرغ، زده شده
حدود 2.5 کیلوگرم دنده کبابی گاو
750 میلی لیتر (3 فنجان) آب مرغ
2 قوطی 100 گرمی آب به


طرز تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.

2. از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از 3 نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.

3. فویلی روی آن بکشید و حدود 10 دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا 180 درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید 5 دقیقه بماند.

4. در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه نیمجوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.

5. حالا بیف را با این سس سرو کنید.


سالاد سیب زمینی قالبی کریسمس

مواد لازم

ژلاتین 25 گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
نخود شیرین 450 گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئین
گشنیز برای تزئین


طرز تهیه

1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.

3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.


ماهی مخصوص کریسمس

مواد لازم :

سیر به میزان لازم
رب فلفل به میزان لازم
زنجبیل تازه به میزان لازم
کره 100 گرم
نمک ، فلفل سياه ، كمى زيره به میزان لازم
پوست رنده شده لیمو به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نارنج به میزان لازم
زعفران به میزان لازم


طرز تهیه :

این ماهى سالمون براى ايام كريسمس و سال نو ميلادى درست کردم. ماهى را با تركيب مواد آماده شده ماساژ ميدهيم.

بعد  سبزيجات و چوب هاى دارچين را روى ماهى ميريزيم ، و فويل را روى ماهى كشيده و در يخچال حداقل به مدت دو ساعت قرار ميدهيم.

بعد در سينى فر قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتى گراد به مدت نيم ساعت ميگذاريم و بعد براى ده دقيقه هم زير گريل قرار ميدهيم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن