توصیه های پزشکی

میوه های قرمز و فواید آنها

به گفته محققان آمريکايي، رنگ قرمز موجود در ميوه‌ها و سبزيجات ماده‌اي به نام phytonutrient توليد ‌مي‌کند که خطر سرطان پروستات را کاهش مي‌دهد، فشارخون را پايين مي‌آورد، از رشد تومور‌ها جلوگيري مي‌کند، کلسترول بد را کاهش ‌مي‌دهد، راديکال‌هاي آزاد مضر را از بين مي‌برد و براي بافت مفاصل بسيار مفيد است. محققان خواص برخي از اين محصولات قرمز رنگ مفيد را اينگونه برشمردند:
گوجه‌فرنگي و هندوانه داراي ليکوپين هستند که يک ماده قوي ضد سرطان است. براي سلامت چشم و پروستات نيز بسيار مفيد است. ميزان اين ماده ضدسرطاني در گوجه‌اي که حرارت ديده باشد مثل سس‌ها و کچاپ‌ها افزايش پيدا مي‌کند.
آب زغال‌اخته از عفونت‌هاي اداري جلوگيري مي‌کند، در افزايش کلسترول مفيد خون و همچنين آنتي‌اکسيدان‌ها موثر است.
سيب منبع غني از ويتامينC، فيبر و آنتي‌اکسيدان‌ها است.
توت‌فرنگي داراي ويتامينC و منگنز است. منگنز راديکال‌هاي آزاد را کاهش مي‌دهد، به استحکام استخوان‌ها کمک مي‌کند، به عملکرد بهتر غده تيروئيد کمک مي‌کند، قندِ خون را تعديل مي‌کند، داراي فيبر، يد، پتاسيم و ويتامينK است.
آلبالو داراي ملاتونين است که يک نوع آنتي‌اکسيدان مي‌باشد. اين ماده به حفظ الگوي طبيعي خواب انسان کمک مي‌کند، از ضعف حافظه جلوگيري مي‌کند، کاهش دهنده التهابات است، از سرطان و ديابت جلوگيري مي‌كند.
تمشک، کاهنده التهاب، درد، سرطان، بيماري‌هاي قلبي، ديابت و حساسيت است.
فلفل دلمه‌اي قرمز داراي ويتامينA، B6 و بهبود دهنده خواب و روحيه است.

مقالات مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن