آشپزخونه من

چند نوع پیش غذا با ماست

loading...

milk

بورانی .یونانی

  • ماست چکیده یک کیلوگرم
  • 400 گرم فلفل قرمز تست شده و خرد شده(برای تست کردن فلفل می توانید آن را در ماکروویو قرار دهید تا نرم شود و از تردی بیرون آید و یا با یک قاشق روغن زیتون در ماهی تابه بپزید تا تست شود)
  • یک چهارم فنجان پنیر فتای خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری سبزی شوید تازه خرد شده
  • 5 حبه سیر کوبیده شده
  • ادویه یونانی یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

برای تهیه این پیش غذای یونانی ابتدا ماست را در ظرفی بریزید.سپس همه ترکیبات نام برده شده را در ماست ریخته و هم بزنید تا به خوبی با آن ترکیب شود.سپس در کاسه های سرو ریخته و با چیپس میل کنید.طعم بسیار دلچسب و خوبی را تجربه خواهید کرد.

مواد لازم برای ادویه یونانی :

  • ارگانو خشک یک و یک دوم قاشق غذا خوری
  • آویشن یک قاشق غذا خوری
  • ریحان خشک شده یک دوم قاشق غذا خوری
  • مرزنجوش خشک شده یک دوم قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده یک دوم قاشق غذا خوری
  • سیر خرد شده یک چهارم قاشق غذا خوری

 

 

بورانی بادنجان

مواد.لازم

1.گوشت چرخ کرده..250 گرم      2.بادنجان یا قلمی یا دلمه ای  ..6 عدد  3.نعناع داغ  وپیاز داغ ..2 قاشق غذا خوری

4.ماست چکیده برای تزیین..1یا 2 فنجان       5.زعفران واویشن وفلفلونمک .به میزان لازم

بادمجان ها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند.

*. در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم.

*. صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

*. گوشت را با پیاز و مقداری ادویه و نمک مخلوط میکنیم به صورت کوفته ریزه در می آوریم.

*. در روغن مقداری تفت میدهیم.کوفته ریزه ها را داخل ماهی تابه که روغن در آن داغ شده میریزیم.

*. بعد بادمجان ها را اضافه میکنیم مقداری هم پیاز داغ و مقداری آب میریزیم در ظرف را میگذاریم.

*. به مدت 5 الی 10 دقیقه بماند بعدش که آب به خورد مواد رفت یکی دو قاشق از آب باقی ماند.

*. در ظرف میکشیم ماست چکیده را روی آن میریزیم و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین میکنیم.

*. میتوان این غذا را بدون گوشت هم درست کرد.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن