تغذیه در دوران قبل و بعد از بارداریتوصیه های پزشکی

خطر مصرف‌ جگر در دوران‌ بارداری

با توجه به حجم بالای ویتامین A در جگر، مصرف بالای آن خطر مسمومیت را به دنبال دارد و در برخی کشورها مصرف آن در دوران بارداری ممنوع شده است.

کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان دنا، ضمن بیان این مطلب گفت: حد مجاز استفاده از ویتامین A در زنان پنج هزار واحد و در زنان باردار ۶ هزار واحد در روز است که این میزان در رژیم غذایی روزانه و مکمل های تجویز شده در برنامه های مراقبت بارداری، دریافت می شود.

زینب فاطمی ادامه داد: ویتامین A به صورت محلول در چربی بوده، مقادیر اضافه آن از بدن دفع نشده و در کبد ذخیره می شود که در دوران بارداری، خطر بروز ناهنجاری سیستم اعصاب مرکزی و کلیه در جنین را به همراه دارد.

به گزارش وب دا، وی رفع کمبود آهن را یکی از دلایل توصیه به مصرف جگر دانست و اظهار کرد: مصرف گوشت، تخم مرغ و مکمل های آهن، منابع مناسبی برای تامین آهن مورد نیاز در بدن محسوب می شوند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.