آشپزخونه من

آشنایی با روش تهیه شیرینی بادام سوخته

almond-425x282
بادام سوخته، نوعی شیرینی است که از ترکیب بادام و شکر و ….. تهیه می‌شود.

موادلازم:

بادام: یک کیلو

آب: 700 گرم

روغن: 100 گرم

شکر: 2 کیلو

آب‌لیمو: یک پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا،‌ آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بجوشانید.

• بادام‌ها را درون مخلوط آب و شکر بریزید و آنقدر آن‌ها را حرارت دهید تا شکر دور بادام‌ها را گرفته و آب کمی در ظرف بماند.

• ظرف را از روی حرارت بردارید و بادام‌ها را درغربال بریزید و شکرهای خارج شده را روی حرارت ملایم آب کنید و روغن و آبلیمو را به آن اضافه کرده و بادام‌ها را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

• کل محتویات داخل ظرف را درون یک سینی که از قبل چرب شده، بریزید و بگذارید تا سرد شوند.

• با پشت قاشق به بادام‌ها ضربه بزنید تا بادام‌ها از هم جدا شوند.

• بادام‌های شکری و سوخته را درون ظرف مناسبی بریزید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.