سس و ترشي ها

طرز تهیه ترشی آجیل

آجیل جزو تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است. بچه ها هم این نوع خشکبار را دوست دارند. درست کردن این نوع ترشی علاوه بر مقبول بودن پیش اعضای خانواده، سفره را رنگین و زیبا تر می کند.

▪ گردوی پوست کنده تازه مغز شده ۲۰۰ گرم
▪ بادام پوست کنده شده ۲۰۰ گرم
▪ فندق ۲۰۰ گرم
▪ پسته ۲۰۰ گرم
▪ سرکه و نمک و تخم گشنیز به میزان لازم

بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد تهیه کرده ریخته بطوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و بعد از چهار، پنج روز قابل استفاده می شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.