برای خوشمزه تر شدن این سوپ، آن را با پنیر رنده شده میل کنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
زمان تهیه: 45 دقیقه
- آب مرغ: سه پیمانه
- پیاز متوسط: 2 عدد
- کلم بروکلی : نیم کیلوگرم
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- برگ بو: یک عدد
- دو حبه سیر کوچک
- کره: 4 قاشق سوپخوری
- آرد: 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل در حد لازم
- شیر: مقداری برای نرم و یکدست شدن آرد
پیاز را خرد کرده و آب مرغ را آماده کنید.
• قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده وآب مرغ، پیاز، بروکلی، برگ بو، آویشن و حبههای سیر را به آن اضافه کنید.
• سوپ را روی حرارت متوسط بگذارید جوش آید سپس حرارت را کم کرده و 10 دقیقه دیگر نیز آن را حرارت دهید.
• کره را درون قابلمه کوچکی ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
• به مخلوط آرد و کره، تا حدی که نرم و یکدست شود مقداری شیر اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید.
• برگ بو را از درون مخلوط آب مرغ بیرون آورده و سوپ را با همزن به صورت پوره درآورید.
• مخلوط شیر و آرد را به آرامی با سوپ مخلوط کنید.
• سوپ را روی حرارت ملایم قرار داده تا خوب داغ شود.
شهره فرجی