ترشی انبه هندی
نبه کال پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو (بدون پوست و هسته)
هویج پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو
روغن زیتون بی بو (اسپانیایی) : یک و نیم لیوان
تخم گشنیز بوداده و نیم کوب : ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز هندی پرک : ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری یا ۸ حبه نگینی شده
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : ۲ استکان
سرکه : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون :
انبه و هویج خرد شده را جداگانه در ظرف میریزیم و روی هر کدام یک استکان نمک و کمی زردچوبه میپاشیم و حدود ۶-۵ ساعت کنار می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود .
وقتی آب اضافی انبه و هویج گرفته شد ، روغن زیتون را در قابلمه ی بزرگی میریزیم کمی که داغ شد ، تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، ادویه ترشی ، سیر ، رب گوجه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و هم میزنیم ، شعله ی گاز باید ملایم باشه تا فلفل ، ادویه و تخم گشنیز نسوزه .
وقتی که رب گوجه سرخ شد و رنگش رو به روغن پس داد هویج اضافه میشه و باز هم میزنیم . هویج رو زودتر میریزیم چون نسبت به انبه سفت تره .
بعد از ۲ دقیقه انبه رو اضافه میکنیم .
وقتی که خوب هم زدیم و مواد کاملا مخلوط شد ۲ لیوان سرکه اضافه میشه . نیاز نیست ترشی رو خیلی هم بزنیم یا بجوشونیم همین که سرکه به جوش اومد باز یه هم کوچک می زنیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم .
ترشی که سرد شد به ظرف مورد نظر منتقل میشه . این موقع متوجه میشید که سرکه روی ترشی رو نمی پوشونه فقط کافیه باز کمی سرکه اضافه کنید ، این ترشی غلیظه و نیاز نیست که خیلی سرکه داشته باشه ، در حدی سرکه بریزید که وقتی روغن از سرکه جدا شد روغنها روی ترشی رو بپوشونن .
نکته های مهم جهت تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون:
* این ترشی از اون دسته ترشی هاست که همون موقع قابل مصرفه اما دو سه رو کنار بمونه بهتره . بعد از دو سه هم به یخچال منتقل کنید .