این میوه سرشار از ویتامین A است و برای تقویت چشم، دندان ها، پوست و ... بسیار مفید است که البته بهتر است زنان باردار به میزان کمتری از آن استفاده کنند. انبه در ابتدا طعمی گس دارد، بعد ترش مزه شده و بعد از این که رسیده می شود طعمی شیرین دارد. از این میوه جهت تهیه ترشی استفاده می شود. این نوع ترشی به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک کرده و اشتها آور است. ضمناً این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده است و سدیم کمی دارد.
انبه دو عدد بزرگ
▪ آب لیموی تازه یک لیوان
▪ رب گوجه ۱۰۰ گرم
▪ زعفران ساییده به میزان دلخواه
▪ شکر به میزان دلخواه
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ جوزهندی به میزان دلخواه
▪ نمک یک قاشق غذاخوری سرصاف
ابتدا انبه را خرد و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم سپس یک لیوان آب لیمو را به مواد اضافه کرده و بعد هم نمک، شکر، دارچین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم در پایان سرکه را ریخته و بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند و ترشی جا بیفتد. این ترشی باید کمی سفت و غلیظ باشد.
[مینو نوید]