سس و ترشي ها

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • سبزی ترشی خرد شده: 300 گرم
  • هویج: 200 گرم
  • سرکه: یک لیتر
  • زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
  • ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز تند: پنج عدد
  • گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
  • نمک: به میزان لازم

* بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

* هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.

* فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

 

 

 

خانواده سبز

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.