غذاهاي محلی

طرز تهیه تهیه گوجه‌فرنگی شکم‌پر با پوره سیب‌زمینی


برای تهیه این غذا،‌ از گوجه‌فرنگی‌هایی استفاده کنید که ته آن‌ها کمی صاف و تخت باشد.

مواد لازم:

سیب‌زمینی: نیم کیلوگرم؛ خرد شود

 

پنیر خامه‌ای: 50 گرم

کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط: 2 قاشق غذاخوری

شیر بدون چربی یا کم چرب: یک سوم پیمانه

جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک هشتم قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی: یک کیلوگرم

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای قطعات خرد شده سیب‌زمینی را با مقداری آب حدود 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که چنگال را درون آن فرو کنید، نرم بیرون آید با حرارت متوسط بپزید.

• پنیر خامه‌ای و کره را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. همزمان با هم زدن مخلوط با همزن، شیر را کم کم به آن اضافه کرده،‌ تا مایه نرم و یک دستی حاصل شود.

• کباب‌پز فر را از پیش گرم کنید. یک برش دایره‌ای پهن در در اطراف ساقه گوجه‌فرنگی‌ها ایجاد کرده، ساقه و گوشت درون آن‌ها را با استفاده از یک قاشق کوچک تا کمی مانده به پوست بیرون آورید.

• مخلوط تهیه شده را بین 6 گوجه‌فرنگی تقسیم کنید و درون آن‌ها را با مخلوط، کمی بیشتر از پر، پر کنید.

• گوجه‌فرنگی‌های شکم پر را روی سینی فر که قبلا درون آن را با فویل پوشانده‌اید،‌قرار داده و آن‌ها را به مدت 6- 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط درون آن‌ها کمی قهوه‌ای رنگ شده و گوجه‌فرنگی‌ها کمی نرم شوند، حرارت دهید.

 


منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن