انواع رژیم های چاقی و لاغری

با طب سنتی چاق شوید

رژیم چاقی برای كسانیكه خیلی لاغر هستند اگر خیلی ضعیف هستید خودتان را بدین وسیله فربه كنید .گرچه اغلب دوشیزگان و بانوان مقید هستند كه لاغر شوند كه از مد روز نیافتند و آنقدر به خود گرسنگی میدهند تا اینكه ویتامینهای بدنشان كاسته شده و خود را مستعد ابتلا به هر گونه امراض می كنند . چنانچه عقیده شان بر این قرار گرفت كه مجددا فربه و قوی گردند . بدستورات زیر عمل كنند .

اول – استفاده از مواد نشاسته ای و خوردن نان خامه ای روی غذای چرب .

دوم – استعمال عطرهای موافق

سوم – خوردن غذاهائی كه از آن خون صالح تولید می شود از قبیل خوردن یونجه با شكر و مداومت با آن

چهارم – خوردن گوشت بره بریان كرده و حلیم و نخود آب گوشت كبك و مرغ و گوشت بزغال شیر ماست دوغ تازه نان و انگور سفید ( انگور را روی غذای گوشتی چرب نخورند ناشتا میل كنند )

پنجم – استحمام یكروز در میان ، بدن را چاق و گوشت تازه می رویاند و رافع بلغم و صفرا هم می باشد و با معده خالی و پر هم حمام رفتن مضر است بایستی اندك چیزی در معده باشد و از آب سرد خارج شدن درد بدن را زایل و اعصاب را هم تقویت می كند .

ششم – پنیر با مغز گردو بدن را فربه و پوست را لطیف و نرم و معده را تقویت می نماید .

هفتم – چهار عمل است كه قلب را شادمان  و جسم را فربه می سازد : الف – استشمام  بوی خوش  ب- پوشیدن لباس نو نرم از كتان در زمستان و در تابستان كتان شسته شده   ج- نوشیدن عسل كه معده را سبك می سازد و به پوست بدن و قلب شادابی می بخشد   د- خوردن خربزه شیرین بشرط این كه در آن روز از خوردن نمك خودداری كنید .

هشتم – برگ شنبلیله با آرد گندم و شكر و عسل جهت فربهی بدن مفید است .

نهم – انجیر كثیر الغذا تر از سایر میوه ها است لطیف ، محلل و فربه كننده بدن خصوصا چهل روز صبح ناشتا با قدری بادیان رومی مصرف شود .

مجاری غذا را گشاد و بدن را اق و فربه می سازد و هم چنین بادام با مغز پسته و شیر خورده شود جهت بدنهای ضعیف بسیار مفید است .

دهم – زنیان با بادیان رومی 15 گرم از هر دو در 412 گرم شیر و 35 گرم قند باعث افراط فربهی است .

یازدهم –  گوسفند در طبیعیت گرم و تر خواص یكساله و دوساله آن كه فربه باشد . خصوصا گوشت گردن و شانه و اطراف آن از سایر اعضا سریع الهضم تر و كثیر الغذا تر و مولد خون و مقوی و فربه كننده می باشد و بهتر از همه اعضا داخلی  گوسفند از قبیل : دل جگر و قلوه ، خوش گوسفند ، سیرابی ، شیردان ، است كه مقوی دل كبد معده و كلیه ها است و خوردن گوشت مخلوط با سركه و عسل كه مداومت بر خوردن آن و غذا فقط  منحصر به همین باشد خیلی مقوی و فربه كننده بدن است و مانع غشی و رافع طپش قلب و لاغری است و هم چنین تخم مرغ با اندك كندر و انزروت جهت چاقی بی نظیر است .

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.