توصیه های پزشکی

مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

girl-drink-tea-1600x1200

یافته‌های این پزشکان نشان می‌دهد مصرف چهار فنجان چای در روز می‌تواند خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این پزشکان معتقدند مصرف روزانه چای می‌تواند شانس ایجاد لخته‌های خونی در مغز را به میزان 21 درصد کم کند.

به گزارش دیلی میل، آمارهای انجام شده در انگلیس نشان می‌دهد سالانه تعداد زیادی از مردم این کشور بر اثر ابتلا به سکته مغزی جان خود را از دست می‌دهند.

 

  • چای سیاه و کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان سالمند
  • چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید است
  • نوشیدن چای سیاه، فشار خون را پایین می‌آورد
  • چای سیاه از حمله قلبی جلوگیری می‌کند
  • چای ضد آلزایمر و آرام‌بخش است

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.